מאיטליה באהבה: אוסובוקו נימוח במיוחד

    מירי זורגר No Comments on מאיטליה באהבה: אוסובוקו נימוח במיוחד

    נימוח טעים ומתקתק • האוסובוקו המושלם הזה שווה כל ביס • הכל לכבוד שבת

    17:01
    01.05.24
    צבי טסלר No Comments on זייברט שוב סוגר את בני ברק בלילות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אוסובוקו צפון איטלקי
    מצרכים:
    6 מנות אוסובוקו
    קמח לקימוח
    שמן לטיגון
    מלח
    פלפל שחור גרוס טרי

    לרוטב:
    1/2 כוס שמן
    2 במלים קלופים חתוכים לקוביות
    8 שיני שום מעוכות
    2 גבעולי קרישה קצוצים רק החלק הלבן
    4 גזרים קלופים חתוכים לקוביות
    4 גבעולי סלרי קצוצים לקוביות
    5-6 עלי דפנה
    2 כפות פפריקה מתוקה
    1 כף פפריקה מעושנת
    1/2 ליטר יין אדום
    1 ליטר מיץ עגבניות
    4 גבעולי טימין

    אופן ההכנה:
    בסיר עבה נמוך ושטוח מתאים לכמות האוסובוקו מחממים שמן ממליחים ומפלפלים את פרוסות האוסובוקו טובלים בקמח ומטגנים עד להשחמה.

    מטגנים כך את כל המנות באותו הסיר מעבירים את הבצלים והשום ומטגנים כ 5 דקות מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים 5 ד' נוספות או עד להשחמת הירקות מוסיפים את המיץ התבלינים והיין ומבשלים לרתיחה.

    מנמיכים את האש מכסים ומבשלים חצי שעה, מוסיפים את פרוסות האוסובוקו ומבשלים בבעבוע עדין כחצי שעה, מעבירים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ואופים 4-5 שעות
    בודקים מדי פעם את כמות הנוזלים, אם חסר נוזלים אפשר להוסיף כוס מים רותחים, הבשר מוכן כשהוא רך ונימוח.



    0 תגובות